Cunilingus – o activitate pentru o viata

Dan Pavel publica in blogul sau un articol foarte bine scris clar si util. https://estebine.ro/cunilingus-tutorial-de-lins/
Dan se adreseaza la publicul larg cu un tutorial pentru barbati care poate fi citit cu interes si de femei caci ele sunt „beneficiarele” . Eu ma adresesez segmentului de barbati peste 60 ani si sub 90 ani, subliniind de ce este important pentru ei si ce anume este important si diferit intr-un fel decat in cazul barbatilor sub 60 ani.

Eu consider si explic in alte articole si interventii de ce este important sa incepi sexul cu un cunilingus bine facut. El „incalzeste ” si o pregateste pentru partea de folosire a penisului. In special pentru partenerele noastre ale barbatilor de peste 60 care au o varsta apropiata de a noastra si de aceea au nevoie de un preambul mai lung si mai bine facut datorita faptului ca vaginul este mai uscat decat la femeile tinere si pentru ca dorinta de a face dragoste este mai diminuata datorita hormonilor mai putini.
O mai buna incalzire prin cuniligus permite insertia penisului si daca erectia nu este „beton” Insertat, creste mult excitarea barbatului si increderea in el insusi care conduc la o continuare a erectiei , penisul fiind inauntru.

Pe de alta parte cunilingusul invatat bine este important pentru viata sexuala a barbatului peste sa zicem 75-80 ani in care erectia este mult mai slaba. Invatat bine, incalzeste partenera, ofera orgasme de neuitat, si in plus creaza calea de introducere a penisului care acum este mult mai flacid.
Tutorialul de lins al lui Dan Pavel este scris ca pentru oamenii normali, fara multi temeni de specialitate desi este foarte exact, stiintific, intr-un cuvant este mai bun decat majoritatea cartilor si studiilor pe care le-am citit in acest subiect. De aceea il recomand.

Exista si un articol despre felatie, foarte bun , scris de acelasi Dan Pavel https://estebine.ro/felatia-tutorial-de-supt-continut-explicit/ pe care prietena ta ar fi bine sa il citeasca.

Dar din punctul meu de vedere articolul despre cunilingus il depaseste pe cel in felatie ca valoare si complexitate.
Pentru noi barbatii in varsta felatia bine facuta nu este la fel de valoroasa cum este cunilingusul pentru femeie.
Noi barbatii in varsta avem o paleta un pic mai diferita in ce priveste erectia in timp ce pentru femei cum spuneam, o cunilingus bine facut este suficient. Dar despre asta , cu alta ocazie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.